Young Professional Programma

Young Professional Programma

Young Professional Programma

Sinds 2014 organiseert het platform jaarlijks een Young Professional Programma. Young professionals binnen de aangesloten organisaties krijgen de mogelijkheid om een jaar een traineeship te volgen. Gezamenlijk wordt aan een actuele en relevante opdracht gewerkt. Deelnemers krijgen een kijkje in de keuken bij de deelnemende organisaties en er wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling. Doel van het Young Professionals Programma is jonge hoogopgeleide medewerkers te laten groeien en te behouden voor Leeuwarden en de regio. Regelmatig laten zij zien waar ze mee bezig zijn via een nieuwsbrief, via onze nieuwspagina is deze te vinden.

De lustrumeditie in 2019 heeft een mooi PR moment gehad in de Leeuwarder Huis aan Huis krant. En de 6e editie gaat dit najaar van start. Ben je geïnteresseerd? Lees de informatie in onze YPP Infographic en de Flyer YPP 2022-2023.

Pro Professional Programma

Begin 2020 start het platform ook met een Pro Professional Program. De informatie hierover vind je in de flyer pro professional program 2020

Student Business Experience / Summer school

Sinds 2016 organiseert het platform een Summer School, vanaf 2018 heet dit de Student Business Experience. 3e- en 4e-jaars HBO en WO studenten krijgen de mogelijkheid om te ontdekken wat het is om voor organisaties binnen het platform te werken en welke carrièremogelijkheden er zijn. In drie dagen leren de studenten de organisaties kennen, bouwen ze een waardevol netwerk op en leren ze Leeuwarden kennen als een bruisende en dynamische stad. Doel ervan is om bijna afgestudeerde HBO en WO studenten, zogenaamde high potentials, kennis te laten maken met de aangesloten organisaties. Hiermee wordt een aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven gemaakt.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Vind ons op Social Media

Kom met ons in contact via

058 – 2925493
r.veldman@fryslan.nl