Op 11, 12 en 13 juli jl. vond de Student Business Experience – voorheen Summer School – 2018 plaats.  Het driedaagse evenement, georganiseerd door het Platform Zakelijke Dienstverlening, bood 25 HBO- en WO-studenten de mogelijkheid om kennis te maken met acht toonaangevende werkgevers in Leeuwarden.

Naast bedrijfsbezoeken stonden workshops en een masterclass op het programma. In de voormalige cellen van de Blokhuispoort werd overnacht.

Al met al waren het drie inspirerende dagen waarbij de deelnemers een waardevol netwerk hebben opgebouwd, een kijkje in de keuken hebben gekregen en Leeuwarden (LF2018) hebben ontdekt als een bruisende en dynamische stad. Op de Facebookpagina www.facebook.com/StudentBusinessExperience is een sfeerimpressie van de driedaagse te vinden.

Wij wensen alle deelnemers een voorspoedig afstuderen en wellicht een carriere bij een van de deelnemende organisaties,

Achmea, De Friesland Zorgverzekeraar, ING, Gemeente Leeuwarden, Bentacera, CJIB, UWV en de Belastingdienst