UITGELICHT is een periodiek item op de site van het Platform, waarin verteld wordt over de meerwaarde van deelname aan het platform zakelijke dienstverlening.

Sander Kersloot, Senior P&O Adviseur bij Bentacera, zegt daarover: 

“Wij vinden het belangrijk om te investeren in kennisdeling door middel van dit netwerk. Als werkgevers binnen deze bruisende stad, in deze mooie provincie lopen we allemaal tegen dezelfde vraagstukken aan. Kennisdelen is en blijft van cruciaal belang. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!
Bentacera is sterk aan het groeien en wil graag aan de naamsbekendheid binnen Leeuwarden werken. Naamsbekendheid onder de studenten van de hogescholen, naamsbekendheid binnen de deelnemers van het platform. Thema’s die hierbij helpen zijn Mobiliteit, Young Professional Programma en de Student Business Experience.
De
Ambitie is om te kijken hoe we in een krimpende arbeidsmarkt de personele bezetting op niveau kunnen houden. Hierbij worden thema’s als arbeidsmobiliteit en opleidingstrajecten (MBO en HBO) steeds belangrijker. Ik hoop dat we dit binnen het platform verder kunnen gaan uitwerken en uitbouwen.”